Laatste nieuws

Will Vrugt heeft 25 februari 2022 een pasfoto opgestuurd en ook een ander website adres opgegeven.

Nicole Versteeg heeft begin 2022 besloten te stoppen met individuele handlees-sessies. Door alle veranderende energieën voel zij sterk een roeping op een nieuwe focus, meer healing en qigong.  Wel blijf zij workshops geven op aanvraag. Ze neem met een warm gevoel afscheid van dit onderdeel van haar praktijk en dank alle collega’s hartelijk voor hun support.

Augustus 2021 de herziene druk Standaardwerk Universele Handleeskunde

met weer de allernieuwste inzichten in de Handleeskunde van Magda van Dijk-Rijneke.

17-07-1948 - 13-3-2022

Helaas is onze Mieke van Ooik op 13 maart 2022 zittend in haar stoel aan een hartstilstand overleden en is 73 jaar geworden. Zij was een sociaal een actieve vrouw.

 

25 september 2022. Rondleiding door de tentoonstelling U zult begrijpen dat… in Arti et Amicitiae en schouw in het archief van de handlezer Philip Meerloo in Allard Pierson.

Philip Leonard Meerloo: Een hand is een gezicht dat niet kan liegen | Arti et Amicitiae

 

Bericht van Janny de Mooij.

Op 5 oktober 2022 vindt de feestelijk lancering van ons interactieve kinderboek “Bijdehand” plaats.


 

Lezingenmiddag over handleeskunde – Allard Pierson

Op 31 mei 2023 organiseert het Allard Pierson een lezingenmiddag rondom twee bijzondere schenkingen aan het Allard Pierson. Bijzonder omdat het gaat om de nalatenschappen van twee professionele Amsterdamse handlezers en er nauwelijks archieven van handlezers zijn bewaard. Het omvangrijkste archief is afkomstig van Philip Leonard Meerloo (1908-1942) geschonken door zijn kinderen Marjolijn Gobes-Meerloo en Philip Meerloo. Het kleinere archief is van Elisabeth Jansma-Engers (ps. Phyllis Jaarsma), 1896-1982) geschonken door haar kleindochter Bibi Dutry.

Mei 2023 uitgave boek Je hebt het zelf in de hand.

Melissa Kamstra legt in ‘Je hebt het zelf in de hand’ op praktische en toegankelijke wijze uit hoe je handleeskunde kunt inzetten voor persoonlijke ontwikkeling, groei en succes.

In het nuchtere handboek ‘Je hebt het zelf in de hand’ nodigt handcoach Melissa Kamstra je uit om meer van je persoonlijkheid te ontdekken in je eigen vingers en palmen.

Onze collega Lydia Waterreus is heengegaan op 26 april 2023.

 

ONLINE HANDENLEZEN IS ONZINNIG

Het geven van online cursus handlezen of een online handlezing  is dubieus en zonde van het geld, dan kan je beter een boek kopen of een consult halen.

Immers je moet altijd de hand kunnen  aanraken:

 

  • voelen of deze warm of koel is

  • voelen of de huid zacht of ruw is

  • voelen hoe de consistentie aanvoelt

  • in het echt zien hoe diep of dun de lijnen zijn

  • in het echt zien of de lijnen een goede kleur hebben

Bedenk dat het voelen van de hand een ingang is , een eerste indruk die je van iemand krijgt, daarom vind ik online handlezen eerder geldklopperij.

Maak jouw eigen website met JouwWeb