In Nederland wonen zeker al 100 Handleeskundigen

Vanaf 1982 hou ik (Magda van Dijk-Rijneke) mij bezig met de handleeskunde en vanaf die tijd heb ik vele baanbrekers op dit gebied op de paranormale-/alternatieve- of spirituele beurzen ontmoet. Wij brachten langzaam maar zeker deze studie meer naar buiten (en uit de occulte verdomhoek) met onze drive, enthousiasme, doorzettingsvermogen, maar vooral ook met grote liefde voor dit boeiende vak. Wij gaven consulten, cursussen, workshops, lezingen en sommigen schreven ook boeken.

Het wordt tijd dat deze baanbrekers eens in het zonnetje worden gezet.


Als derde wil ik Ciska Reer introduceren als handlijnkundige en in het zonnetje zetten. Haar ontmoette ik altijd op de paranormale/alternatieve beurzen. Ze is een integere en bescheiden vrouw die de mensen op haar manier graag wil helpen. Ze werkt altijd samen met haar  echtgenoot Raymond en tezamen vormen ze dan ook een 'spiritueel' echtpaar’.


Korte levensbeschrijving over Ciska Reer als handlijnkundige, medium en kaartlegger

Ik (ook scorpio!) ben in '57 geboren te Apeldoorn. Ik kom uit een christelijk gezin. Omdat mijn vader beroepsmilitair was, heb ik op verschillende plaatsen in Nederland en Duitsland gewoond. Na de middelbare school volgde ik de sociale academie, en ook deed ik nog diverse opleidingen, o.a.  voor hondentrimester, doktersassistente,  gewichtsconsulent en een basisopleiding natuurlijke geneeswijzen.
Ik voelde me mijn hele leven al paranormaal begaafd. Als kind hoorde ik een stem in mijn hoofd waar ik alles aan kon vragen. Vanuit mijn christelijke achtergrond veronderstelde ik dat dit God was. Ik kreeg bijna altijd antwoord, wat voor mij een hele steun was.
Ook ben ik heldervoelend en al op 5-jarige leeftijd voorzag ik problemen die nog zouden komen. Omdat ik niet om kon gaan met wat ik (voor)voelde sloot ik mijn gevoel af. De stem echter bleef. Ik bleef altijd contact houden met de andere sferen.

Na regressietherapie op 27- jarige leeftijd is dat gevoel bij mij teruggekomen en is het contact met mijn gidsen sterker geworden. Via automatisch schrift is aan mij materiaal gedicteerd door mijn Gidsen, wat in 2011 in boekvorm is gepubliceerd

Ik ben mij gaan bezighouden met handlijnkunde, kaartlezen, fotolezen, contact met overledenen en  healing. In eerste instantie heeft één van mijn gidsen mij  'opgeleid' tot healer, daarna volgde ik een opleiding gevolgd tot Reiki-master.

In 1986 leerde ik Raymond kennen en eind 1986 stonden wij al op een paranormale beurs. Daarin hebben wij ook een enorm groeiproces doorgemaakt. In die eerste jaren hebben we veel bijgeleerd, het kaartleggen (we gebruiken de Runen- en de Lenormand kaarten) deden we steeds beter. Met de kaarten konden we mensen een bepaalde richting van beweging meegeven, ze informatie verstrekken over hun eigen groeiprocessen. Dit combineerden we vaak met (indien ze hun geboorte data wisten) met een uitleg van hun horoscoop, dit kon astrologie, maar ook numerologie betreffen.
Ik kon soms (indien 't niet te druk was) contact leggen met de persoon zijn gidsen, die vaak direct werden herkend door de persoon die voor mij zat. Ook via foto's kon ik veel vertellen.

Later begon ik, net als Raymond, ook met automatisch schrift, en daar zijn nu al 4 boeken uit voortgekomen (3 gepubliceerd) nl.

 

De ziel in een vreemd land

 

De ziel en relatie

Asha, kind van Atlantis

Natuurlijk ontvingen wij ook mensen thuis voor consulten. In alle rust konden we vaak dieper ingaan op de kwesties waar men mee kwam.
Beide zijn wij in de loop der jaren steeds meer in de handlijnkunde 'gedoken', omdat er zoveel links zijn tussen de astrologie en de handlijnkunde. Bovendien kun je met handlijnkunde overal ter wereld meteen beginnen, terwijl voor de astrologie de geboorte tijd noodzakelijk is, en er een hoop mensen zijn die dat niet (meer) kunnen achterhalen. Wij zien zoveel in de handen, en regelmatig komen we wel iets tegen dat we nooit eerder zagen, maar een foto ervan, en een vraag op Facebook, en een antwoord laat niet lang op zich wachten!

Nu, zoveel jaar en honderden beurzen later, mag ik samen met Raymond stellen dat we dit bijzondere werk nog steeds met veel plezier doen, en telkens wanneer wij mensen hebben kunnen helpen en raadgeven, geeft dat ons een geweldig gevoel!

-o0o-

 

Was getekend Ciska Reer

6 augustus 2020

 

https://spiritueelcentrumdenhaag.nl/

Maak jouw eigen website met JouwWeb