In Nederland wonen zeker al 100 Handleeskundigen

Vanaf 1982 hou ik (Magda van Dijk-Rijneke) mij bezig met de Handleeskunde en vanaf die tijd heb ik vele baanbrekende collega's ontmoet (zie rubriek). Naast deze collega's heb ik ook vele navolgende handleeskundigen ontmoet of per email/telefonisch contact mee gehad. Zij brachten deze studie nog verder naar buiten met hun drive, enthousiasme, doorzettingsvermogen, maar vooral ook met grote liefde voor dit boeiende vak. Zij gaven eveneens consulten, cursussen, workshops, lezingen en sommigen schreven ook boeken. 

Het wordt tijd dat deze collega's ook in het zonnetje worden gezet.


Collega Theo Gahrmann heb ik tijdens een lezing op een van de beurzen ontmoet. Wat ik mij nog herinnerde was, dat hij dat op een hele speelse, enthousiaste maar ook op een boeiende manier uiteenzetten.


Korte levensbeschrijving van Theo Gahrmann als handanalist en natuurgeneeskundige.

Mijn moeder kreeg een bijna dood ervaring dat had grote impact op mij …………. Ik ben toen met vrienden naar een klein paranormaal beursje gegaan en kwam zo met Francine Rasenberg een handleeskundige in aanraking. En van het een kwam het ander………

 

Theo: In 1995 heb ik bij Francine Razenberg een 2 jarige opleiding gedaan en heb veel van haar geleerd. Ook op de paranormale beurzen leerde ik veel door de korte sessies en liep daar dan ook een behoorlijk portie praktijkervaring op. Daarna volgede ik vanaf 1998 de open lessen bij Edo Sprong, wat in die tijd nog kon.

De kunst is om alle informatie die in de handen staan, aan elkaar te lassen. Dat is eigenlijk de grote kunde of gave van een handleessessie.  

Handen analyseren is een mooi vak. Ik geef dan een verslag, een register van iemands leven, maar ook eventueel van vorige levens. Ik laat mijn consultant zien wat hij in zijn vorige leven heeft ondervonden, hoe het is afgesloten en wat zijn missie in dit leven is. Het gevoel dat ik mensen op deze manier verder kan helpen door ze bewust te maken van hoe hun leven nu kan verlopen, in werk, relatie en verlangens, geeft mij grote voldoening.

Ervaringen op de beurzen.

  • Ik weet nog goed, mijn eerste beurs was in de Houtrusthallen in Den Haag. Jezus wat was ik zenuwachtig en totaal kapot toen het voorbij was, maar wat was het leuk om te doen
  • De beurs van Paravisie in het congresgebouw te Scheveningen was niet zo niet leuk. Ik mocht van het publiek geen pauze houden, omdat ze al te lang moesten wachten. Ze begrijpen niet dat je echt een pauze nodig hebt. Om 17.00 ben ik toch echt gestopt ondanks dat er nog wat mensen zaten te wachten. Ik was dood op.
  • Dan de beurs te Utrecht in een kerk naast een psychiatrische inrichting. Al die psychiaters kwamen bij ons op bezoek, Voelde mij zeer vereert, vertelde hoe ze in elkaar zaten wie ze waren en wat ze eigenlijk in het leven wilde.  
  • Ook ooit 3 dagen lang op een erotica beurs te Utrecht handen gelezen, ik was  een van de weinigen die handen hebben gelezen van vrouwen die bodypainting hadden gedaan. Heb het natuurlijk heel erg naar mijn zin gehad   
  • Verder heb ik jarenlange op de grote beurzen bij Darling Market te Rijswijk gestaan en daar ook lezingen gegeven. Daar heb ik ook Magda van Dijk-Rijneke ontmoet en meer oude bekende zoals Ans de Groot en Carla Bronkhorst.

 

Regelmatig gaf ik ook lezingen en een van de leukste was een lezing over de nageldiagnostiek aan artsen. Altijd gaf ik de 1e rij aanwezigen een hand en daarna vertelde ik wat ik gevoeld had. Tot grote verbazing van de heren waarvan vele bij mij daarna op consult kwamen.

Handlezen doe ik nog steeds met veel plezier. In 2020 al weer 25 jaar een jubileum.

Het gevoel dat  je mensen verder kunt helpen door ze bewust te maken met voorbeelden als: waarom relaties mislukken, het werk niet bevalt, het leven een dualiteit is, daar komen wij niet omheen.

Na een ernstige ziekte ontmoette ik op een beurs iemand die natuurgeneeskunde doceerde en daar heb ik een 6 jarige opleiding bij gehad. Ook dit werk doe ik nu met plezier.  

 

Was getekend Theo Gahrmann

Beneden-Leeuwen, 10 november 2020

 

https://handige-handen.nl/

https://theogahrmann.nl/