In Nederland wonen zeker al 100 Handleeskundigen

Vanaf 1982 hou ik (Magda van Dijk-Rijneke) mij bezig met de handleeskunde en vanaf die tijd heb ik vele baanbrekers op dit gebied op de paranormale-/alternatieve- of spirituele beurzen ontmoet. Wij brachten langzaam maar zeker deze studie meer naar buiten (en uit de occulte verdomhoek) met onze drive, enthousiasme, doorzettingsvermogen, maar vooral ook met grote liefde voor dit boeiende vak. Wij gaven consulten, cursussen, workshops, lezingen en sommigen schreven ook boeken.

Het wordt tijd dat deze baanbrekers eens in het zonnetje worden gezet.


Als vierde wil ik Raymond introduceren als astroloog en handlijnkundige. Hem ontmoette ik altijd op de paranormale/alternatieve beurzen. Hij doet zijn werk heel serieus en gemeend maar ook met een kwinkslag, waardoor hij de mensen op zijn eigen manier graag helpt. Raymond werkt altijd samen met zijn echtgenote Ciska en tezamen vormen ze een 'spiritueel echtpaar’.


Korte levensbeschrijving van Raymond als handlijnkundige, astroloog, numeroloog en kaartlegger.

Ik ben in Den Haag geboren, november 1953, a real scorpio. Mijn vader (een waterman) was onderwijzer, maar is daarvoor ruim 20 jaar lang amateur jazz-musicus geweest (saxofoon & klarinet). Na de onderwijzer periode is mijn vader tot aan zijn pensioen nog collecteur geweest van de Staatsloterij.
Mijn lieve moeder (een vis) was gewoon, wel, moeder dus. Ze besteedde al haar tijd aan het opvoeden van mijn jongere zus, Loretta, en ikzelf.
Na de lagere school heb ik eerst 2,5 jaar op de toen zo geheten Handelsdagschool gezeten, maar stapte daarna over naar de MAVO, vervolgens de HAVO, en behaalde daarna mijn Atheneum A diploma, om dan de Leraren opleiding ZWN te Delft te volgen, (vakken biologie, sociologie, geografie) en ten slotte heb ik nog een jaartje gewerkt bij een vriend.

Wat betreft die paranormale interesse, maakte ik al op 12-jarige leeftijd kennis met de astrologie, die een 4-tal keren terugkeerde in mijn leven.
In 1985 leerde ik Ciska kennen op een feestje van een medestudente van de opleiding. En nog geen 2 jaar later begon ik samen met Ciska het paranormale werk.

Gelukkig heb ik de paranormale interesse blijvend vastgehouden en ging ik mij verder in de diepte ontwikkelen. Later zijn hier nog de interesse kaartlezen en handlezen bijgekomen.
In ’85-’86 nog enige tijd zelf berichten uit ‘andere’ dimensies via automatisch schrift doorgekregen, maar de informatie was zo abstract, metafysisch en onpersoonlijk, dat het niet echt geschikt was om mensen mee te helpen.

Dat handen lezen combineren ik op de beurzen vaak met kaarten en/of een korte uitleg van hun horoscoop - indien ze hun geboorte tijd weten -. Vroeger had ik daarbij mijn laptop bij me maar nu gewoon alleen mijn smartphone en heb nu ook meer ruimte op mijn tafel.

Maar als mensen alleen specifiek hun handen willen laten lezen, is dat natuurlijk ook in orde.

In die tot nu toe 1128 beurzen, gerekend v.a. 1986, hebben Ciska en ik heel wat bijgeleerd, ook uit het boek van Magda van Dijk-Rijneke, Facebook plaatsingen over speciale dingen die je aantrof in handen, dat verwerkten we vaak meteen in een consult, en ook hebben we zelf wel dingen - die we nooit eerder zagen in handen -, zelf op FB gezet. Leuk om dan de verschillende reacties daarop te lezen.

Was getekend Raymond

Den Haag, 27 augustus 2020 

https://spiritueelcentrumdenhaag.nl/

 

-o0o-

Maak jouw eigen website met JouwWeb